Fantázia és szerepjáték

Fantázia és szerepjáték. A kinky szex egyik leggyakoribb formája az elképzelt forgatókönyvek megkreálása, életre keltése. Ez lehet olyan egyszerű dolog, mint egy fantáziáról beszélni az ágyban, vagy konkrét megélést is jelenthet jelmezekkel, jelenetek eljátszásával.

BDSM. Amikor a legtöbb embernek a perverz szex jut eszébe, a BDSM-re, egy négybetűs mozaikszóra gondolnak, amely hat különböző dolgot jelent: rabság, fegyelem, uralom, behódolás, szadizmus és mazochizmus. A BDSM a tevékenységek rendkívül széles skáláját tartalmazza, a könnyű elfenekeléstől és a domináns/behódoló szerepjátékoktól a kikötözős, megszégyenítő és fájdalomkeltő eszközhasználatokig.

A kink szót azokra használják az angol szlengben, akik a szexben imádják a fűszert, a különleges vagy furcsa dolgokat, mint amilyen a szerepjátékok, a fétisek kiélése, a BDSM és a segédeszközök.

Annak ellenére, hogy az emberek nem szeretnek és nem mernek beszélni a szexuális életükről, szokásaikról, vágyaikról (olykor még a saját párjuknak sem), azért a társadalom nagy része nem a fehér lepedők közti misszionárius pózra esküszik. A szex tabusítása általános dolog még mindig, pedig egy teljesen természetes, emberi viselkedésről van szó.

Mi a hosszú és jó párkapcsolat titka? Az őszinteség, az odafigyelés, a feltétel nélküli és odaadó szeretet? Ezek mind-mind lényeges tényezők, azonban legalább ennyire fontos, hogy ne hagyjuk kialudni az egymás iránti szexuális vágyat sem. Ennek fenntartásában jelentős szerepet játszanak a szerepjátékok és a szexuális fantáziák, melyek segítségével újra meg újra elcsábíthatjuk partnerünket, és izgalmas intim kalandokat élhetünk át.

A változatosság gyönyörködtet – szól a mondás, mely az élet bármely területére igaz, beleértve a szexualitást is.  A szexuális fantáziák és szerepjátékok sokszor nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy hosszú, boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhessünk partnerünkkel. (via arcraules.blogspot.com)

nagyfalvi csilla

Egy gondolat “Fantázia és szerepjáték” bejegyzéshez

Hozzászólás